Sorana Cîrstea explică de ce nu a fost niciodata prietenă cu Halep și de ce îi va fi greu să mai câștige un Grand Slam

06 Feb 2019

Într-un interviu acordat pentru mirceamester.ro, Sorana Cîrstea a vorbit despre relația sa cu Simona Halep, dezvăluind motivul pentru care nu au putut fi niciodată prietene apropiate.

  • Sorana Cîrstea explică de ce nu a fost niciodata prietenă cu Halep și de ce îi va fi greu să mai câștige un Grand Slam

Sorana crede că principala cauză pentru care ea și Simona nu s-au putut apropia este reprezentată de faptul că sunt firi extrem de diferite. 

"Noi ne știm de la opt ani și ne cunoaștem, dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, fix ca-n orice job: cu unii colegi ai o legatură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. De fapt, nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut și am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea", a declarat Sorana Cîrstea.

"Am zis într-un interviu ca echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că România poate prezenta două echipe la Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare și că dacă lipsește Simona nu se întâmplă nimic. Toatî lumea mi-a sărit în cap pentru asta", a adăugat sportiva.

Referitor la posibilitatea ca Simona Halep să mai câștige un alt Grand Slam, Sorana este de părere că șansele sunt foarte mici..

"E greu să mai câștige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar și acolo vin jucătoare cu un serviciu puternic. Per total, Simona este, așa cum am zis, dârză, iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice", a spus Sorana Cîrstea.

SHARE