Wimbledon 2019. Halep, calificată în sferturi, vrea să se răzbune pe următoarea adversară: Sper să îmi iau revanșa. Voi lupta pentru asta!

08 Iul 2019

Simona Halep a trecut de revelația turneului, americanca de 15 ani Cori Gauff , 313 WTA,  scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2019. 

  • Wimbledon 2019. Halep, calificată în sferturi, vrea să se răzbune pe următoarea adversară: Sper să îmi iau revanșa. Voi lupta pentru asta!

”Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturile de finală. E un turneu deosebit, special pentru mine. M-am simțit bine. Fanii au apreciat meciul, am simțit asta. A fost o atmosferă superbă.

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, cu victorie la Roland Garros. Am încercat și pe iarbă, dar a fost prea mult. Anul ăsta e altceva”, a declarat Halep după meci la Eurosport.

Simona Halep o va întâlni în sferturi cu chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), care a învins-o pe ucraineanca de Dayana Yastremska (19 ani, 35 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-2

Shuai Zhang are un palmares favorabil în fața Simonei, dar românca e pregătită însă să schimbe acest aspect: ”Sper să îmi iau revanșa în fața chinezoaicei. Am o șansă bună să ajung în semifinale, dar trebuie să lupt serios pentru asta”.

Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, în timp ce chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

Meciul dintre Halep și Zhang se va disputa marți, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

SHARE