Simona Halep, mesaj de Ziua Femeii, după victoria de la Indian Wells: Trebuie să credeţi că puteţi reuşi orice

09 Mar 2019

Simona Halep, locul doi în clasamentul WTA, a ținut să transmită un mesaj femeilor din întreaga lume, după victoria obținută în fața Barborei Strycova, în turul doi de la Indian Wells: ”Trebuie să credeţi că puteţi reuşi să faceţi orice”. 

  • Simona Halep, mesaj de Ziua Femeii, după victoria de la Indian Wells: Trebuie să credeţi că puteţi reuşi orice

”Este o mare zi pentru noi.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp.

Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea: Dacă niciodată nu renunţi, atunci poţi reuşi orice”, a declarat Halep la Indian Wells.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

În turul al treilea, Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări.

SHARE