Simona Halep, despre meciul cu Serena: 'Am simțit că m-a lovit trenul în primul set!'

21 Ian 2019

Simona Halep a vorbit despre partida disputat[ în fața Serenei Williams, în optimile Australian Open, și a declarat că meciul încheiat în trei seturi, 1-6, 6-4, 4-6, a fost unul extrem de solicitant din punct de vedere fizic. 

  • Simona Halep, despre meciul cu Serena: 'Am simțit că m-a lovit trenul în primul set!'

"O să încep cu o glumă: am simțit că m-a lovit trenul în primul set. Toate mingile veneau atât de repede! Dar apoi am crescut nivelul și mi-am găsit ritmul de joc. Am avut și puțin ghinion, dar a fost un meci bun, nu am de ce să mă plâng.”, a spus Simona Halep, la începutul conferinței de presă. 

Întrebată dacă își face probleme că poate pierde primul loc în clasamentul WTA, Simona Halep a răspuns: „Nu mă interesează atât de mult. Mă voi odihni și mă voi uita la tenis. Sunt și eu curioasă cine o să câștige Australian Open 2019”.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open.

Aceasta a fost a noua victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

SHARE