De ce nu-şi mai vorbesc Gică Popescu şi Ioan Becali. 'Tovarăşul nostru... A fost bine când număram banii, când intrau în conturi?'

10 Mar 2019

Nu cu multe momente în urmă în viața lor, Gică Popescu și Giovanni Becali puteau fi priviți ca fiind prieteni foarte buni, însă relațiile dintre ei s-au deteriorat, ajungându-se la stadiul în care nu-și mai vorbesc.

  • De ce nu-şi mai vorbesc Gică Popescu şi Ioan Becali. 'Tovarăşul nostru... A fost bine când număram banii, când intrau în conturi?'

Evident, principala cauză a acestei stări de fapt a fost Dosarul Transferurilor, în urma căruia amândoi au fost condamnați, ambii ajungând după gratii.

Într-un interviu acordat Telekomsport, fostul impresar și-a exprimat propriul punct de vedere asupra acestei situații.

”Niciodată nu ne-a reproşat nimic. E adevărat că am simţit, săracul nu era obişnuit cu chestiile astea. Eu am venit de pe stradă, am trecut graniţa, am stat la Napoli... De asta mi se mai spune mafiotul şi s-a făcut legenda asta. E adevărat, vin de pe stradă, a trebuit să îmi câştig existenţa la 20 şi ceva de ani.

Pentru mine nu a fost un şoc ce s-a întâmplat. Pentru Popescu, da, a fost un şoc, dar niciodată să spună că s-a întâmplat din cauza noastră. A fost cu noi, tovarăşul nostru, 33%, am luat bani... A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărţit, a fost bine când intrau în conturi...”, a declarat Becali.

Gică Popescu a fost condamnat în Dosarul Transferurilor după ce judecătorii au stabilit câteva ilegalităţi în unele contracte de transferuri de judecători. În acea perioadă, el era colaborator al firmei de impresariat a fraților Becali. Popescu a plătit atunci prejudiciul, dar nu a scăpat de închisoare.

SHARE