Boc, în susținerea lui Halep: Toţi tragem în Simona, oameni buni, e şi ea om, înţelegeţi?

31 Mar 2019

Simona Halep a ratat șansa de a redeveni numărul unu mondial în clasamentul WTA, fiind învinsă în semifinala Miami Open, pe care a disputat-o în compania Karolinei Pliskova, într-un meci în care a căzut total în setul doi.

  • Boc, în susținerea lui Halep: Toţi tragem în Simona, oameni buni, e şi ea om, înţelegeţi?

Evident, după această înfrângere a urmat un val de critici. Suporter al tenisului, doar a fost toboșar în meciul de FED Cup al României cu Cehia, Emil Boc este de părere că în astfel de momente Simona ar trebui susținută, nu criticată. 

”În primul rând o felicit pe Simona pentru accederea pe locul doi mondial din nou! Toţi tragem în Simona, e şi ea om, înţelegeţi?

Ţine steagul României de atâţia amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii, a fost numărul unu mondial timp de un an de zile, s-a bătut pentru România şi a câştigat punctele care au adus ţara în semifinalele Campionatului Mondial pe echipe la tenis feminin.

Oameni buni, e şi ea om! Naomi Osaka a rezistat doar câteva luni, Simona a stat un an şi ceva pe locul întâi. Are în suflet România şi s-a bătut mai mult ca oricare jucătoare din lume pentru ţara ei! Nu e uşor să mergi în toate colţurile lumii şi să reprezinţi România, eu cred că merită aplauzele şi mulţumirile noastre. Nu toate meciurile poţi să le câştigi”, a declarat fostul premier al României, la un post de radio local, citat de monitorulcj.ro.

SHARE