CTP: Simona a adus-o cu sufletul la gură pe cea mai bună jucătoare care a pășit vreodată pe un teren de tenis

21 Ian 2019

Ca de obicei, Cristian Tudor Popescu a intervenit telefonic la Digi 24, comentând meciul disputate de Simona Halep în fața Serenei Williams, disputat în optimile Australian Open, și pierdut de jucătoarea noastră.

  • CTP: Simona a adus-o cu sufletul la gură pe cea mai bună jucătoare care a pășit vreodată pe un teren de tenis

”Așa cum spuneam și mă așteptam, a fost un meci excepțional ca nivel, probabil cel mai frumos de la Australian Open de până acum.Un meci în care Simona i-a adus sufletul la gură celei mai bune jucătoare care a pășit vreodată pe un teren de tenis. 

Eu nu știu cum poate să piardă Serena Williams un meci. De câte ori o văd jucând, am această mirare pentru că loviturile ei sunt atât de puternice, atât de precise, știe atât de bine tot jocul, nu are niciun punct slab, tenisul nu are pentru ea secrete, încât și când pierde un punct mă mir. 

Și dacă ați văzut-o cu câtă determinare, cu câtă îndârjire, la 37 ani, joacă fiecare punct, în orice meci. Orice minge pierdută este un motiv de durere, de frustrare pentru ea, nu face niciun cadou”

În astfel de condiții, performanța Simonei de a o duce în 6-4 în setul decisiv pe acest monstru sacru al tenisului, este admirabilă.

Simona a jucat un tenis foarte bun, și cu Serena, și în celelalte meciuri disputate la Australian Open, și de aceea perspectivele pentru viitor mi se par foarte bune.

Simona a pierdut meciul în setul 1, pentru că dacă ar fi reușit să o consume mai mult pe Serena Williams,  nu dacă ar fi câștigat, nici măcar nu era nevoie să câștige, ci să o ducă într-un tie-break, atunci rezervele de energie ale americancei, pentru final, nu ar mai fi fost intacte, așa, a pierdut setul prea ușor, iar Williams a avut de unde să revină în finalul setului decisiv”, a declarat CTP, la Digi 24.

SHARE