CTP, dezlănțuit de meciul lui Halep: Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peșteră

21 Apr 2019

Meciul Simonei Halep cu Caroline Garcia, din semifinala Fed Cup, de un înalt nivel tehnic, de luptă încrâncenată pentru fiecare minge disputată, l-a făcut pe Cristian Tudor Popescu să treacă, după propria mărturisire, prin toate stările posibile.

  • CTP, dezlănțuit de meciul lui Halep: Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peșteră

"Sunt amețit, mă doare capul, am urlat pe aici. Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peșteră. Nu aveam cum să reacționez altfel. 

La 4-0 acolo, m-a depășit. E un fel de biruință a spiritului asupra materiei ce am văzut la Simona. Lovește atât de bine Garcia, cu dreapta, este dureroasă lovitura aceea, parcă mi-o trimitea mie direct în pancreas de fiecare dată, îngrozitoare lovitură, și puternică, și cu spin. (...)

Garcia nu a cedat niciun moment. Meciul s-a încheiat la o minge. Ar fi putut să continuă Garcia, era aptă să mai lupte încă o jumătate de oră, o oră. N-am mai văzut de mult un meci atât de echilibrat, atât de fir de păr. (...)

Garcia a avut mai mult noroc decât Simona. Contează și asta în tenis. În momente critice a avut noroc, fie a prins jumătate de tușă, un sfert, fie a prins o bandă ucigașă, la un moment dat. Simona nu a prea avut, dimpotrivă. I-a ieșit mai multe mingi foarte puțin afară. Asta face și mai miraculoasă forța psihică a Simonei. Ea este în clipa asta într-un vârf de maturiatate al carierei ei. Este capabilă să remonteze un meci de la orice scor și cu oricine", a declarat CTP la Digi Sport.

SHARE