CTP, propria versiune despre scorul meciului dintre Halep şi Bertens: 'A fost 4-2, 0-6, 4-4!'

12 Mai 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe primul loc al clasamentului mondial WTA nereușind să se impună în finala turneului de la Madrid, fiind învinsă în două seturi de olandeza Kiki Bertens, aflată la primul turneu de categoria Premier Mandatory câștigat în carieră.

  • CTP, propria versiune despre scorul meciului dintre Halep şi Bertens: 'A fost 4-2, 0-6, 4-4!'

Evident, Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul şi are o perspectivă inedită asupra a ceea ce s-a întâmplat la Madrid, îndulcind cumva înfrângerea Simonei.

"Scorul meciului Halep-Bertens trebuie citit aşa: 4-2, 0-6, 4-4. Deci, în afara acestui 6-0 pe care Bertens i l-a dat Simonei la mijlocul meciului, Simona a fost fie în avantaj, 4-2, fie la egalitate cu olandeza, 4-4.

Simona a pierdut pentru că a vrut să câştige jucând excesiv pe reverul adversarei, fără să recurgă la jocul ei secund, agresiv, cu iniţiativă. Kiki Bertens, la 4-2 şi-a luat inima în dinţi, a riscat lovituri tari, la limită, a pus scurte, i-au reuşit şi încrederea ei a crescut progresiv. C

ând Simona a înţeles că trebuie să atace şi să rişte a echilibrat imediat jocul, dar era prea târziu pentru că Bertens şi-a păstrat breakul din setul doi servind excepţional. Aşa cum spuneam înainte de această finală decizia a fost la Simona: aproape s-a bătut singură!", a scris CTP pe republica.ro.

SHARE