CTP, despre ieșirile lui Halep: Ar fi trebuit să îi spună mamei, tu de ce nu sari în picioare şi nu aplauzi? Păi nu, asta le spune celor de pe banca tehnică cu substratul `domne, eu vă plătesc`

28 Mar 2019

Simona Halep este foarte aproape de recâștigarea primului loc în clasamentul WTA, după ce s-a calificat în semifinalele de la Miami Open, impunându-se în fața chinezoaicei Qiang Wang (18 WTA), după un meci complicat, în care modul în care și-a tratat antrenorul, Daniel Dobre, a lăsat un gust amar publicului.

  • CTP, despre ieșirile lui Halep: Ar fi trebuit să îi spună mamei, tu de ce nu sari în picioare şi nu aplauzi?  Păi nu, asta le spune celor de pe banca tehnică cu substratul `domne, eu vă plătesc`

În cele două intervenții ale antrenorului, solicitate de Halep, Daniel Dobre a fost pur și simplu asemenea unui sac de box asupra căreia Simona a revărsat frustrările pentru nereușitele din teren.

După ce și fostul antrenor al lui Halep, australianul Darren Cahill, a trecut prin situații destul de asemănătoare, care la un moment dat a amenințat-o că o părăsește dacă nu își revizuiește atitudinea, se poate concluziona că Simona chiar are o atitudine în stilul lui Gigi Becali, considerând că are dreptul să ”măture” cu staff-ul său, doar pentru că îi plătește.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a criticat şi el comportamentul Simonei din meciul disputat în sferturi la Miami Open. 

*E o oarecare diferenţă dintre această atitudine a Simonei şi cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete Simona. Nu are dreptate. Ce aşteaptă ea? Aşteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic... Ea ce aşteaptă, ca oamenii ăştia să fie galeria ei? E o greşeală de abordare. (...)

Ea poate să se uite la domnul Stere Halep, poate să se uite la ceilalţi suporteri care au aplaudat-o tot timpul. Să se uite la ceilalţi suporteri şi poate să nu se uite, de pildă, la mama ei, care nu a schiţat niciun gest. Simona ce ar fi trebuit, să îi spună mamei, `tu de ce nu sari în picioare şi de ce nu aplauzi?` Păi nu îi spune asta, le spune celor de pe banca tehnică cu substratul, din păcate, `domne, eu vă plătesc`. Ea are o relaţie contractuală cu cei trei de pe bancă. Ce sunt ei, un soi de aplaudaci? (...)

Brică, de exemplu, nu e aşa, nu e genul de ins să sară în sus şi să se exteriorizeze. Este un tip rezervat, care ştie ce spune. Nu e cazul să aştepte de la el aplauze Simona. Ce i-a spus lui Brică nu e adevărat. Spune `să nu mai aplaudaţi când greşesc eu`. Nu au făcut aşa ceva nicio secundă. Asta era în mintea furioasă a Simonei. Sau `nu aplauda când face ea punct`. Nici asta nu e corect”, a spus CTP, la Digi Sport.

SHARE