CTP: Rezultatul acestui meci se scrie așa: Franța - Simona 3-2. Halep, ca Messi în finala Mondialului din 2014

22 Apr 2019

România a pierdut meciul decisiv din semifinala Fed Cup disputată în compania Franța. Totul s-a hotărât în duelul de dublu pe care Halep și Niculescu l-au pierdut, dramatic în fața cuplului Mladenovic / Garcia.

  • CTP: Rezultatul acestui meci se scrie așa: Franța - Simona 3-2. Halep, ca Messi în finala Mondialului din 2014

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristian Tudor Popescu a estimat cât se poate de clar situația echipei noastre susținând faptul că Simona Halep aproape că s-a luptat de una singură cu adversarele. Mai mult, jurnalistul și tenisman-ul amator le-a criticat pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, cele care nu au reușit să obțină niciun punct în duelul cu Franța.

”Nu prea mai am voce. Ce să spun? Rezultatul acestui meci se scrie asa: Franța - Simona 3-2. Și cu asta am spus tot. Acest meci nu a fost pierdut la un game de dublu. Acest meci a fost pierdut în partidele de simplu în care Mihaela Buzărnescu și Irina Begu nu au contat. Mihaela nu are mentalitate, antrenament de Fed Cup. Nu știe să se conecteze la energia tribunei.

Simona Halep a jucat cu o dăruire uriașă. Mă gândeam ce a simțit Messi în finala Mondialului din 2014, pierdut în fața Germaniei. Asta a simțit și ea. Aceasta este una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Avem o problemă, anume a doua rachetă. Nu avem. Irina m-a dezamăgit. Parmentier nu era o adverară de speriat.

Simona merită toată dragostea noastră. A dovedit că acum, la 27 de ani, este un adevărat lider al tenisului românesc. Simona este căpitanul tenisului românesc. E foarte matură. Știe să își gândească tactic meciurile foarte bine”, a spus CTP, la Digi Sport.

 

SHARE