Indian Wells 2019. Bianca Andreescu, după ce a spulberat-o pe Garbine Muguruza: N-am avut nimic de pierdut...

14 Mar 2019

Bianca Andreescu, tânăra sportiva canadiană de origine română, locul 60 WTA, a produs încă o surpriză la turneul ce se desfășoară la Indian Wells, reușind să se califice în semifinale, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza, locul 20 WTA.

  • Indian Wells 2019. Bianca Andreescu, după ce a spulberat-o pe Garbine Muguruza: N-am avut nimic de pierdut...

Nu numai victoria Biancăi Andreescu este senzațională, ci și modul în care a făcut-o, în numai 52 de minute, scor 6-0, 6-1.

În vârstă de 18 ani, Bianca Andreescu are un sezon 2019 absolut spectaculos - 26 de partide câștigate și numai 3 pierdute

După ce la începutul anului era locul 152 WTA, Bianca Andreescu va ocupa începând de luni un loc între primele 40 de jucătoare ale lumii. O ascensiune reușită în două luni și jumătate.

WTA scrie în termeni elogioși despre victoria ”uluitoare”  Biancăi Andreescu împotriva Garbinei Muguruza. Pentru Bianca este a treia semifinală în care ajunge anul acesta și cea mai importantă totodată. Canadianca impresionează în fiecare aspect al jocului ei, notează WTA.

În semifinale, Bianca Andreescu o va întâlni fie pe Elina Svitolina, fie pe Marketa Vondrousova, cea care a eliminat-o în optimi pe Simona Halep și care, la 19 ani, este și ea una dintre marile surprize ale turneului Indian Wells 2019.

SHARE