Soluția genială găsită de o mamă exasperată că nu-i răspund copii la telefon - video

24 Mar 2019

Cum se săturase să fie ignorată de copii, care chiar nu răspundeau atunci când îi suna la telefon, o mamă a luat tehnologia la buchisit și a găsit o soluție care să elimine acest disconfort.

  • Soluția genială găsită de o mamă exasperată că nu-i răspund copii la telefon - video

Sharon Standifird a simţit că trebuie să acţioneze după ce și-a dat seama că progeniturile plecate la colegiu îi ignorau apelurile.

Realizând că nu este singura ce se confruntă cu această situație, Sharon a avut o idee de-a dreptul genială: a creat o aplicaţie prin care mobilul copiilor să se blocheze până în momentul în care catadicsesc să-și sune părinţii, relatază thelaughbible.com.

”Am început să fac cercetări, m-am documentat și am învățat cum să dezvolt o aplicație”, declară Sharon.

În timp, mămica frustrată n-a reușit să-și convingă copii să-i răspundă, dar a dezvoltat aplicaţia - numită sugestiv ”Ignore No More”.

”Ignore No More” este disponibilă pe Android şi funcţionează astfel: dacă nu îţi suni părinţii, telefonul se blochează şi poate apela doar serviciul de urgenţă şi alte numere alese în prealabil de părinţi. Dispozitivul se deblochează doar după ce părinţii sunt sunaţi.

Aplicaţia a provocat reacţii diferite. Unii oameni au apreciat ideea, găsind în sfârşit o soluţie pentru problema lor, în timp ce alţii au descris invenţia ca fiind una care promovează ”privarea de libertate”.

Aplicatia ce te obliga sa-ti suni parintii

SHARE