Fost director de analiză a informațiilor în Departamentul de Apărare SUA: Extratereștrii sunt printre noi!

23 Mar 2019

Mai mulți oficiali de rang înalt în stat și oameni de știință americani - incluzând un veteran cu 25 de ani de experiență în operații CIA, un director în cercetare la Lockheed Martin și un fost secretar-asistent în serviciul de informații al Departamentului Apărării al SUA - au luat hotărârea de a înființa To The Stars Academy of Arts & Science - o organizație pusă în beneficiul societății, care va face cercetări în domeniul fenomenelor inexplicabile și a aplicării rezultatelor în tehnologie, informează huffingtonpost.com.

  • Fost director de analiză a informațiilor în Departamentul de Apărare SUA: Extratereștrii sunt printre noi!

Conform declarației statutare, membrii acestei organizații sunt persoane care au activat în cadrul unor servicii secrete guvernamentale, și sunt convinse de faptul că sunt suficiente dovezi ale care probează faptul că există la ora actuală tehnologii ce pot revoluționa lumea.

Luis Elizondo a condus programe importante ale Departamentului Apărării al SUA, are o carieră extrem de apreciată ca ofițer de informații, fiind fost directorul Programului Național Management Special și al Programului de Investigare al Amenințărilor Aeriene din Departamentul Apărării al Statelor Unite.

"De departe, cea mai interesantă operațiune în care am fost implicat a fost  despre amenințarea aeriană avansată. În cea mai mare parte a ultimului deceniu, am condus un program de identificare a amenințărilor aerospațiale, concentrându-mă pe tehnologii aeriene neidentificate. Din această poziție am aflat că fenomenul UFO este cât se poate de real", a declarat Elizondo în cadrul conferinței.

”Faptul că există lucruri în acest univers care sunt dincolo de înțelegerea noastră este o temă cât se poate de reală. Avem observații științifice pentru a dovedi veridicitatea acestor fenomene.

Faptul că nu înțelegem încă fizica pe deplin nu înseamnă că OZN-urile nu sunt reale, ci pur și simplu că nu avem încă capacitatea de a înțelege aceste fenomene fizice. Cred că este în natura noastră să ieșim, să explorăm și să raportăm ceea ce vedem.

Intenționăm să facem publice imagini care nu s-au văzut până acum, din baza de date a guvernului american, adevărate, fără blur, fotografii care nu au fost realizate de amatori, ci date cât se poate de elocvente și videoclipuri reale”, a mai spus fostul oficial american.

Elizondo a mai afirmat că speră ca noua organizație să ofere mai multă credibilitate temelor din acest domeniu în lumea științifică și că extratereștrii sunt deja o realitate și nu doar science fiction: "Adevărul este că nu suntem  singuri!".

Elizondo a fost intervievat ulterior și de un reporter al Huffington Post, care a verificat, cu ajutorul unor surse din Pentagon, calificarea sa profesională, primind confirmarea acestora și aprecieri despre profesionalismul său.

Jurnalistul american a mai primit informația conform căreia website-ul organizației va fi canalul media prin care vor fi publicate informații și documente declasificate despre anchetele efectuale de oficialii americani privind fenomene inexplicabile. Bineînțeles, operațiunea va fi făcută în colaborare cu guvernul american.

”Nu au manifestat ostilitate, dar se spune că orice element inexplicabil poate fi interpretat ca o potențială amenințare, până în momentul în care avem certitudinea că nu ar fi. Partea bună a lucrurilor este că suntem mai aproape ca niciodată să înțelegem modul de funcționare și de operare”, a răspuns Elizondo la întrebarea reporterului privind gradul de amenințare pentru omenire, reprezentat de fenomenele UFO.

 

SHARE