Cercetătorii israelieni: Într-un an vom avea un tratament care va lecui complet cancerul

29 Ian 2019

O echipă de cercetători israelieni anunță că au ajuns la un tratament efectiv împotriva cancerului, care va fi disponibil în cursul anului viitor, informează Jerusalem Post.

  • Cercetătorii israelieni: Într-un an vom avea un tratament care va lecui complet cancerul

Noul tratament împotriva cancerului a fost dezvoltat de Accelerated Evolution Biotechnologies, sub conducerea dr. Ilan Morad.

”Suntem de părere că în decurs de un an vom oferi un tratament care va lecui  complet cancerul. Tratamentul descoperit de noi va acționa eficace chiar din prima zi a administrării, va dura undeva în jurul câtorva săptămâni, va avea efecte secundare minimale și nu va costa mai mult decât altele prezente deja pe piață”, a declarat pentru sursa citată Dan Aridor, directorul companiei Accelerated Evolution Biotechnologies.

Tratamentul, care are denumirea MuTaTo, va utiliza o schemă care combină utilizarea peptidelor anticancerigene și a unei toxine care suprimă celulele canceroase.

Schema de tratament va fi particularizată pentru fiecare pacient, în funcție de tipul de cancer de care suferă, a mai menționat dr. Ilan Morad.

SHARE