The Guardian. Studiu - operațiile de mărire de penis sunt ineficiente

10 Mai 2019

Procedurile de mărire a penisurilor nu funcționează și sunt riscante și ineficiente pentru pacienți, iar cei care se supun unor astfel de intervenții pot suferi răni atât la nivel fizic, cât şi psihic, potrivit unui studiu realizat de experții din domeniu, citat de The Guardian

  • The Guardian. Studiu - operațiile de mărire de penis sunt ineficiente

În primul rând studiul atrage atenția asupra faptului că cei care aleg această metodă pentru a se simți mai bărbați ar trebui să acorde o atenție sporită nu doar detaliilor procedurii de mărire a penisului pe care o aleg, ci și la medicii care o execută, având în vedere că există foarte mulți impostori.

În plus, există dovezi că intervențiile pe care bărbații le suferă chiar produc rezultatul dorit, potrivit studiului publicat de dr. Gordon Muir, urolog la Kings College din Londra şi cercetător la Institutul de Psihiatrie, Psihologie şi Neuroştinţe de la King’s College în ”Sexual Medicine Reviews”.

Tratamentele implică un risc ridicat de complicaţii, inclusiv amorţeală permanentă, pe lângă faptul că cei mai mulţi bărbaţi se arată nesatisfăcuţi de rezultatele ulterioare, menționează studiul citat. 

”Majoritatea bărbaţilor care-şi doresc penisuri mai mari au penisuri complet normale, de lungime medie, doar că ei cred că lungimea este inadecvată. Aceste proceduri nu ar trebui să fie făcute niciodată””, a explicat dr. Gordon Muir, care mai punctează că operațiile pot ajunge să coste și 40.000 de lire sterline.

Pentru realizarea studiului, cercetătorii au analizat 17 studii anterioare şi au evaluat 21 de tipuri de proceduri, chirurgicale şi nonchirurgicale, efectuate pe 1.192 de bărbaţi din Marea Britanie şi din străinătate. 

Deci, băieți, decât să vi le măriți, mai bine le micșorați, nu!? :)

SHARE