Lemnul-dulce, cel mai puternic stimulant imunitar

07 Oct 2019

Lemnul-dulce este, probabil, cel mai puternic stimulent imunitar din lumea vegetală, depășind din acest punct de vedere toate vedetele consacrate, cum ar fi echinacea, ginsengul siberian sau ganoderma.

  • Lemnul-dulce, cel mai puternic stimulant imunitar

Lemnul-dulce este o plantă cu multiple calităţi terapeutice. Pe lângă faptul că stimulează imunitatea, lemnul-dulce este deosebit de util în caz de afecţiuni respiratorii însoţite de tuse iritativă, pentru că fluidizează secreţiile bronhice şi favorizează expectoraţia. 

Nenumărate studii de medicină experimentală și de laborator au demonstrat incredibila capacitate a principiilor active din lemnul-dulce de a stimula imunitatea pe trei căi simultan.

1. Stimulează producția de celule ale sistemului imunitar.

2. Activează celulele cu rol în imunitate deja existente.

3. Stimulează producția de anticorpi.

Brănșită, tuse, herpes, alergie
Mai mult, oamenii de știință se străduiesc să-și explice cum este posibil că această plantă, care stimulează imunitatea atât de puternic, să fie și cea care domolește reacțiile prea intense ale sistemului imunitar. Aceasta, pentru că lemnul-dulce este și printre cele mai bune antialergice și antiinflamatoare cunoscute. Din acest motiv, lemnul-dulce a fost numit și cortizonul natural.

Bronșita acută și cronică - este domeniul unde lemnul-dulce excelează, administrarea să fiind aprobată de către organismul guvernamental german care aprobă folosirea plantelor medicinale.

Compuşii din plantă calmează durerile în gât, luptă împotriva virusurilor cauzatoare de boli respiratorii, iar acidul glicirizic stopează dezvoltarea bacteriilor. Studiile de medicină experimentală au arătat că herpesul se vindecă mai repede, iar recidivele sunt mai rare atunci când este administrat lemnul-dulce.

Extractul AntiViral
Formula de extract de lemn dulce este cea mai concentrată modalitate de administrare a plantei, conține de 10 ori mai multe principii active decât pulberea simplă. 

Sprayul AntiViral, cu extracte naturale din scoarță de stejar (Quercus cortex) și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) susține apărarea naturală a organismului oprind infecția virală prin acțiune astringentă și antivirală directă. In cazul infectiilor virale, de la primele semne ale bolii,  Spray Antiviral  actioneaza chiar de la poarta de intrare a virusurilor în organism.

AntiViral Spray conține un extract alcoolic special QLG-01, din scoarță de stejar și rădăcină de lemn dulce. Combinația dintre aceste produse naturale actioneaza ca un calmant placut asupra mucoasei bucale si ajuta la regenerarea naturală, împreună cu dexpanthenolul.

În cazul inflamațiilor incipiente ale mucoasei bucale și faringiene, deseori în cazul răcelilor din anotimpul rece, AntiViral poate ameliora considerabil igiena bucală și astfel susține sistemul de apărare al organismului. De aceea este util și în sezonul rece.

SHARE