Imagini revoltatoare cu infirmiere care jignesc si maltrateaza pacientii filmate la Spitalul Municipal din Bucuresti. Reacția ministrului Sănătății

16 Mai 2019

Daca va intrebati care e atmosfera in Spitalul Municipal din Capitala, la Terapie Intensiva, acolo unde sunt internati bolnavii dupa ce au suferit interventii chirurgicale sau se afla in stare grava, puteti afla urmarind filmul urmator.

  • Imagini revoltatoare cu infirmiere care jignesc si maltrateaza pacientii filmate la Spitalul Municipal din Bucuresti. Reacția ministrului Sănătății

Imaginile au fost surprinse de un pacient si au fost postate pe pagina de Facebook – Lupta pentru Seby, fiind filmate pe 14 ami, in jurul orei 16,00.

Ministrul Sănătății a reacționat, astazi: „Nu există nici o explicație plauzibilă, care să scuze acest tip de comportament. Măsurile vor fi drastice. Am discutat cu cei din conducerea spitalului și vineri vor convoca de urgență o comisie de disciplină, comisie care va stabili sancțiunile pe care le vor aplica infirmierelor”, a declarat Sorina Pintea, la Antena 3.

„Aceste sancțiuni pot să meargă până la desfacerea contractului de muncă. Lucru pe care îl susțin. Comportamentul față de pacienți este foarte important, pentru că face parte din tratamentul pacientului. Din păcate, unii nu au înțeles lucrul acesta”, a precizat ministrul Sănătății.

SHARE