Doctor Mihaela Bilic, despre minciunile spuse de vedete: ‘Nu le credeţi, nu încercaţi să fiţi ca ele, veţi plăti un preţ greu!’

15 Aug 2020 | scris de Anca Koller

Doctorul specializat in nutritie Mihaela Bilic, supranumita si “medicul vedetelor”, datorita faptul ca a ajutat multe persoane publice sa fie in forma, spune ca ele nu trebuie crezute atunci cand vorbesc despre regimul alimentar pe care il au.

  • Doctor Mihaela Bilic, despre minciunile spuse de vedete: ‘Nu le credeţi, nu încercaţi să fiţi ca ele, veţi plăti un preţ greu!’

Este vorba, in principal, de artistele care spun ca pot manca fara oprire orice, fara s a se ingrasa macar un gram.

"Când vine vorba de siluetă, vedetele nu spun adevărul! Fie că eşti la Hollywood, Londra, Paris sau Bucureşti, statutul de vedetă, persoană publică sau artist implică sacrificii. Stilul de viaţă, deciziile pe care le iei sunt subordonate imaginii, carierei. Trebuie să arăţi într-un anumit fel, succesul tău depinde de asta!

Faptul că nimeni nu recunoaşte nu înseamnă că nu e greu. Cel puţin din punct de vedere al dietei pot să vă spun că lucrurile nu sunt tocmai roz. Una e ce se spune, ce se declară, ce apare în media şi alta e realitatea.

Mărimea zero la haine se obţine prin înfometare, nici vorba de diete sănătoase, personalizate sau echilibrate. Când mănânci 500 calorii/zi chiar nu mai contează daca tu spui că faci detox sau eşti vegetarian.

Fetele pe care le invidiaţi în reviste sunt departe de a fi un model de conduită alimentară. Însă pentru ele a fi slab înseamnă bani şi succes, e pragmatic, trist şi greu. De la manechinele din lumea modei până la actriţe şi cântăreţe, toate se înfometează.

Dramatic este că nimeni nu recunoaşte, ba mai mult, creează iluzia că ele chiar mănâncă normal. Îşi fac poze cu dulciuri şi pizza în mână, spun că au metabolism bun şi că fac mult sport…

Nu le credeţi, nu încercaţi să fiţi ca ele, veţi plăti un preţ greu: sănătatea, echilibrul şi bucuria voastră.

Nimănui nu-i este bine sau uşor să se înfometeze, din păcate vedetele sunt obligate să facă asta. Pentru că banii şi faima vin la pachet doar cu o siluetă mărimea zero!", a scris expertul în alimentatie Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

SHARE