Doctor Adina Alberts: “O aberatie semnata Mihaela Bilic”

12 Mai 2019

De curand doctorita specialista in nutritie Mihaela Bilic a scris pe Facebook un articol referitor la terapia hormonala pe care o recomanda femeilor care au intrat la menopauza. Pentru aceasta opinie, Bilic a mai fost mustrata de o doctorita specialista chiar in endocrinologie, care, raspunzand la articolul ei, a scris ca s-au schimbat lucrurile in anii de cand a terminat facultatea, ca actualemente s-a constatat ca terapia hormonala face mai mult rau decat bine. De aceasta data, cea care a reactionat este doctorita Adina Alberts, specialist in chirurgie plastica si reparatorie, care nu este deloc blanda cu doctorita Mihaela Bilic. Randurile de pe facebook sunt intitulate “O aberatie semnata Mihaela Bilic”.

  • Doctor Adina Alberts: “O aberatie semnata Mihaela Bilic”

O aberație semnată Mihaela Bilic

„O femeie care nu ia hormoni la menopauză va arăta după cinci, şapte ani ca şi cum ar fi bunică. Este efectiv bulversată de lipsa acestor hormoni. Peste noapte, de azi pe mâine, te trezeşti în pielea altui personaj”, sustine Mihaela Bilic.

Am intrat la menopauză la 24 de ani, în urma unei operații de histerectomie. Am 44 de ani. Nu am luat niciodată hormoni. Terapia de substituție hormonala este extrem de controversata acum, deși era la mare moda în anul 2000. Multe paciente cărora li s-au recomandat tratamente hormonale au dezvoltat tumori. Este un scandal uriaș pe aceasta tema în lumea academică medicala.

Am avut histerectomie totala la 24 de ani și un medic absolut imbecil mi-a spus ca dacă nu-mi pun acei plasturi cu hormoni, voi arata la 30 de ani ca o femeie de 50 și voi fi și obeză. Am 44 de ani, arat ca la 30 și nu am luat niciodată hormoni pentru ca am lăsat corpul sa compenseze singur handicapul.

Ce am făcut și nu mi-a spus niciun medic?! REPET! NICIUN MEDIC!!! Sport și mi-am schimbat total alimentația. Sunt mult mai sănătoasă decât multe femei care nu au intrat deja la menopauza, dar mănâncă prost și haotic și trăiesc sedentar. Probabil ca voi trăi mai puțin decât o femeie normala, probabil voi dezvolta mai ușor alte boli specifice senectuții.

Rețeta echilibrului hormonal al organismului nu o poate potrivi perfect niciun medic, oricât de bine a studiat! Orice este în plus sau în minus fata de necesarul organismului, dezechilibreaza. Deci.... NISTE MEDICI din tari unde la facultatea de medicină nu se trec examenele cu bani, au descoperit raul și mai mare al acestor tratamente hormonale si si-au informat corect pacientele!

În plus... am mai mare încredere în Dumnezeu care a lăsat în mod natural menopauza femeilor, decât în medici ca sus-numita...

Omul zilelor noastre trebuie sa mănânce mai putin și mai sănătos, sa se strezeze mai puțin și sa facă mișcare zilnic. În rest, nu suntem Dumnezeu!

Ah! Scopul postării a avut la bază "o modă" printre divele noastre dambovitene: aceea de a-și administra hormoni masculini ca să scape de celulită și să-și mențină "tonusul". Unora li s-a modificat vocea, vorbesc gros, ca bărbații. Nu dau nume”, a scris dr. Alberts.

 

SHARE