Dieta oloproteică, Amalia Năstase, săptămâna 3: 'M-am cântărit, în sfârșit!'

02 Apr 2019

Așa cum a promis, Amalia Năstase oferă informații despre modul în care decurge dieta oloproteică, într-un nou mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, evenimentul principal fiind faptul că, în cele din urmă, a putut cuantifica pierderea în greutate ca urmare a acestei dietoterapii.

  • Dieta oloproteică, Amalia Năstase, săptămâna 3: 'M-am cântărit, în sfârșit!'

“Nu, nu este o poza de acum, o sa va arat in curand rezultatul, insa ca de fiecare data, va tin la curent. Asa ca, la sfarsitul celei de-a treia saptamani de dieta, am vesti mai concrete.

Joi a venit doctorul Castaldo in Romania si impreuna cu doctorita Plesea ne-am vazut la clinica, la Cronos Med si M-AM CANTARIT in sfarsit!!! Rezultatul este ca am pierdut 9 kilograme de cand am inceput sa tin cura. Din aceste 9 kilograme, doar 100 de grame sunt muschi. Ceea ce e fantastic. De obicei, cand se slabeste, se slabeste mult si din masa musculara, dar in aceasta dieta, in pudra proteica sunt si aminoacizi care intretin masa musculara. 

M-am bucurat mult ca merge si ca sunt in stare sa tin cura fara abateri. Sunt pe drumul cel bun si mai ales sunt fericita ca nu simt lipsa mancarii pe care obisnuiam sa o mananc.

Lucrul acesta se datoreaza vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor pe care le iau in fiecare zi. Cand tineam cure de capul meu imi privam organismul de multi nutrienti care le contineau pe toate cele de mai sus si nu suplineam cu nimic, astfel incat, organismul intra intr-o panica, intr-o lupta pentru supravietuire si dadea cu mine de toti peretii pana cand mancam ce trebuie ca sa fac rost de aceste vitamine si minerale. Si de aici urma iar o acumulare de kilograme si tot asa.

Doctorul mi-a prelungit dieta pana pe 12 aprilie ca sa avem rezultatele scontate si apoi voi continua cu o dieta de intretinere. Nu stiu despre ce dieta va fi vorba, dar va voi tine la curent. Ne auzim saptamana viitoare :)”, a scris Amalia Năstase pe Facebook.

Citiți despre ce este dieta oloproteică

Citiți despre modul în care evoluează dieta oloproteică a Amaliei Năstase

Dieta oloproteică a dr. Giuseppe Castaldo este adusă în România de Cronos Med.

SHARE