Cât a slăbit Amalia Năstase, la capătul unei luni de dietă oloproteică - video

11 Apr 2019

Amalia Nastase a apărut pentru prima dată în public de când a început să urmeze dieta oloproteică, în urmă cu o lună. Arată mai bine, dar nu ca înainte de cea de-a treia sarcină. A slabit 12 kg  și spune că încă mai are de dat jos 20 de kg, dar că nu ar trebui să se grăbească dacă nu cumva vrea ca trupul ei să fie brăzdat de vergeturi.

  • Cât a slăbit Amalia Năstase, la capătul unei luni de dietă oloproteică - video

”Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat și mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puțin.

Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcție de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simțit pofte, datorită suplimentelor pe care le au. Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreținere.

Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ții ca să-ți pornești metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, pește de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc și ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult. Plus 200 de grame de salată.

Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi și două shake-uri de proteine. Nu e ușor. Totul trebuie să devină un stil de viață. Eu miros tot ce mănâncă ceilalți! Așa îmi trece pofta”, a declarat Amalia Năstase la Teo Show, la Kanal D.

Citiți despre ce este dieta oloproteică

Dieta oloproteică a dr. Giuseppe Castaldo este adusă în România de Cronos Med.

SHARE