Amalia Năstase, 21 de zile cu dieta oloproteică: Vreau să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Credeți că voi reuși?”

19 Mar 2019

Amalia Năstase a hotărât să declare război kilogramelor și, refuzând să ia în calcul o operație de micșorare a stomacului, a optat pentru o dietă de 21 de zile - dieta oloproteică

  • Amalia Năstase, 21 de zile cu dieta oloproteică: Vreau să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Credeți că voi reuși?”

”Eu am fost dintotdeauna un om slab. Înainte de primul copil avem 53 de kilograme, după sarcină, rămăsesem cam pe la 57-58. Dar eu consider că greutatea mea ideală este de 60 de kilograme. Înainte de a treia sarcină, am început să mă îngraș, iar medicul endocrinolog mi-a spus: Nu mai mâncați! Și am început tot felul de cure, gen detox, în care zece zile beam numai sucuri...

Slăbeam, într-adevăr, 4-5 kilograme, și după aceea le puneam la loc. În patru ani, am pus 30 de kilograme. Am fost și gravidă, m-am îngrășat, le-am dat jos, le-am pus la loc. Am 30 de kilograme în plus față de 60, pe care le doresc”, a declarat Amalia Năstase, recent, la emisiunea Vorbește lumea. 

Amalia Năstase a explicat decizia și pe pagina sa de Facebook.

”Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară. Bineînțeles că am încercat diverse diete și modalități de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereușită, foamea venită din frustrare era și mai mare.

Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveți ce să faceți ca să fiți ca înainte”, fie că operația de tăiere a stomacului ar fi singura soluție. Am exclus vehement o intervenție foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă.

Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opțiune. Așa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieți, să încerc să schimb ce alții consideră că nu se poate schimba. În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta.

Împreună cu prietenii mei de la Cronos Med și cu ajutorul medicului Ruxandra Pleșea și doctorului Giuseppe Castaldo, creatorul dietei oloproteice, voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunța complet la carbohidrați și în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să mențin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate.

Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aș vrea să reușesc să dovedesc contrariul, să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Ce spuneți? Credeți că voi reuși?”.

Citiți despre ce este dieta oloproteică

Citiți despre modul în care evoluează dieta oloproteică a Amaliei Năstase

SHARE