Care este dieta zilnică a Amaliei Nastase, cu care a slabit 20 de kilograme - dieta oloproteică

06 Iun 2019

Amalia Nastase a povestit, la Pro TV, ce regim urmeaza, pentru a continua sa slabeasca, dupa ce prima luna a urmat o dieta stricta - dieta oloproteică, sub indrumarea medicilor. A slabit 20 de kilograme si fosta sotie a lui Ilie Nastase se ambitioneaza sa mai slabeasca zece.

  • Care este dieta zilnică a Amaliei Nastase, cu care a slabit 20 de kilograme - dieta oloproteică
  • Care este dieta zilnică a Amaliei Nastase, cu care a slabit 20 de kilograme - dieta oloproteică

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc.

Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a adăugat Amalia Năstase.

”Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase la tv.

SHARE