Cum s-ar fi vindecat o doctorita din Suceava de CoVid 19

24 Apr 2020

Irina Gribincea este medic in orasul cel mai grav afectat de coronavirus, Suceava. Conform celor declarate, doctorita sustine ca, in acest oras, imbolnavirile cu CoVid 19 au inceput inca din luna decembrie, unul dintre cazuri fiind ea insasi.

  • Cum s-ar fi vindecat o doctorita din Suceava de CoVid 19

“Am facut boala...Am facut-o atunci,cand inca in Romania nu se știa prea mult despre acest virus..Testarea se facea selectiv doar pentru anumite simptome,dar care nu erau specifice bolii..Astfel încât eu..medic in Romania cu simptome certe de COVID,descrise de medicii din toata lumea,dar care nu erau cunoscute in tara noastra,am fost refuzata la testare...Testarea am facut-o mai tarziu..peste o luna..cu plata..130 lei,cand a aparut aceasta posibilitate la laboratoarele private! Rezultatul:Ac IgG pozitiv COVID!,inseamna ca am avut boala.Stiam... ca asta va fi rezultatul”, a scris Irina Gribincea.

S-ar fi vindecat folosind mai multe medicamente care se prescriu de obicei impotriva virozelor, si-a revenit si apoi a prescris acelasi tratament si pacientilor sai. Rezultatul a fost incredibil: toti cei contactasera coronavirusul si-au revenit.

“Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta,stiam ca tratamentul prescris de mine..este cel mai bun.Decizia a fost rapida si clara,trebuia sa ma tratez singura pe mine si pacientii mei!M-am inscris in grupul international al medicilor anti COVID.Astfel incat,am fost la zi cu toata informatia ,privind evolutia internationala a acestei boli cu simptomele ei polimorfe si rezultatele tratamentelor,urmate de pacientii din alte tari.Un medic bun este un medic informat,care aplica cunostintele acumulate in practica de zi cu zi.Astfel am castigat razboiul cu COVID-ul!M-am tratat pe mine..si mi-am tratat pacientii mei...Au supravietuit toti..COVID pozitivi...Cel mai important in viata este sa vezi partea pozitiva a lucrurilor,indiferent de greutati si sa crezi,ca totul va fi bine!Omule drag!Pune curajul in buzunarul de la piept si mergi inainte!Pas dupa pas...”, a mai spus doctorita Gribincea.

Medicul a impartatasit publicatiei Monitorul de Suceava si care este reteta: “paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant ”pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă”.

SHARE