Video/ Un englez a primit o papusa, realizata de un prizoner al germanilor in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, care clipeste si isi misca buzele

18 Oct 2019

Un englez colectionar de obiecte neobisnuite, Michael Diamond, in varsta de 48 de ani, a primit in dar o papusa, realizata de un prizonier al germanilor din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Barbatul este speriat de moarte acum, pentru ca, dupa ce a instalat o camera GoPro, in noaptea de 19 septembrie, a constatat ca papusa clipeste si da din buze. Papusa are si un nume, Mr. Fritz (domnul Fritz). 

  • Video/ Un englez a primit o papusa, realizata de un prizoner al germanilor in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, care clipeste si isi misca buzele

Banuiala ca e ceva in neregula cu papusa respectiva a pornit de la faptul ca o data sau de doua ori pe saptamana usa cutiei de sticla in care sta papusa se deschide de la sine. Omul a instalat GoPro-ul pentru amuzament, insa inregistrarea l-a inspaimantat peste poate, astfel ca el este convins ca papusa este bantuita.

Michael Diamond se indoieste totusi ca obiectul i-ar putea face vreun rau, dar prefera sa-l tina incuiat in camera cu raritati, in care se mai afla tot felul de animale impaiate, cranii si arme vechi. Englezul este casatorit cu Sally si are si doi copii, Amber (19 ani) si Caleb (11 ani).

“Eu nu inteleg ce se intampla cu papusa asta, nu exista in camera respectiva ferestre sau usi deschise, ca sa zici ca s-a creat curent. Usa “coliviei” papusei are incuietoare, nu-mi explic de ce se deschide.

Sally si Amber se tem de ea, astfel ca am legat cutia de sticla cu un lant si am pus o patura deasupra”, a mai spus el, relateaza Daily Mail. 

Englezul mai crede ca prizonierul care a creat papusa fusese ventriloc, inainte sa fie luat prozonier. Lagarul in care a fost inchis papusarul s-a construit in 1933 si era destinat germanilor comunisti. 

SHARE