Serban Copot despre Asia Expres: ‘Am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii’

12 Mai 2019

Serban Copot a fost unul dintre concurenții cei mai rezistenti de la sezonul al doilea al Asia Express. La început a făcut echipă cu prezentatorul Cosmin Seleși, însă când acesta s-a accidentat, a fost înlocuit de George Vintilă. Multi dintre participanti lasa de inteles ca, in realitate, concursul este cu mult mai dur decat se vede la televizor. Si cu toate ca este vorba de un format international de televiziune, la care participa, in spatele camerelor de luat vederi, mai multe posturi din tari diferite, intreaga echipa nu are o viata roz, asa cum am fi tentati sa credem, ci au cam acelasi regim cu concurentii.

  • Serban Copot despre Asia Expres: ‘Am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii’

„A avut un impact pe mai multe straturi…De foame de bani!? Glumesc. Eram curios. Am văzut sezonul 1 și am văzut că e un challenge. Am zis că pot să-l fac, am crezut că am skills-urile necesare încât să mă duc acolo și să mă întorc sănătos. Mai ales că era vorba despre India unde se știe că e groasă treaba. Sunt genul foarte ambițios și îmi place să mă înham la niște chestii, mai ales dacă sunt pe competiție și fun.

Pentru mine cea mai mare realizare e că m-am întors sănătos. Aproape jumătate din concurenți au plecat pe targă de acolo. E foarte intens, foarte periculos. Când te uiți la televizor vezi doar jocurile de amuletă, nu-ți dai seama de pericol, în trafic, cu oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii. Nu m-am întors alt om, nu am plecat cu nu știu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfă care a plecat în lume: sărăcie și mizerie am văzut și aici, bine, nu la aceeași magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am întors la fel”, a spus Șerban Copoț într-un interviu pentru publicatia life.ro

SHARE