Au fost prieteni mai bine de 60 de ani, însă abia acum au aflat ce îi leagă cu adevărat - video

09 Apr 2019

Alan Robinson și Walter Macfarlane sunt prieteni de aproape 60 de ani. Amândoi s-au născut în Hawaii, la 15 luni diferență, iar în clasa a șasea s-au cunoscut și au devenit prieteni.

  • Au fost prieteni mai bine de 60 de ani, însă abia acum au aflat ce îi leagă cu adevărat - video

Au fost unul alături de celălalt toată viața, au rămas amici și după ce au terminat școala, au jucat fotbal împreună și au devenit tot mai apropiați, o prietenie strânsă legându-i chiar și acum, după ce s-au pensionat.

Nu au avut doar pasiuni comune, dar și povești de viață aproape identice. Walter nu și-a cunoscut mama, iar Alan a aflat, chiar din copilărie, că a fost adoptat.

Recent, cei doi au fost animați de gândul de a-și descoperi adevărata familie. Niciunul nu știa de eforturile depuse de celălalt. Walter a apelat la un site cu o bază de date ADN, după ce căutările pe rețele de socializare nu au ajuns la niciun rezultat.

A început să cerceteze toate rezultatele apropiate pe care le-a găsit în baza de date. Așa, au ajuns la utilizatorul Robi737, fără să știe că este vorba chiar de Alan Robinson.

Alan avea porecla de Robbie. În plus, ca pilot al Aloha Airlines, zburase de multe ori pe 737. Bărbatul folosea același site pentru a-și răspunde întrebărilor legate de familia lui.

Cei doi au aflat că sunt frați și că au aceeași mamă.

”A fost un șoc”, a spus Walter. Cei doi bărbați au profitat de sărbătorile de iarnă pentru a le face o surpriză familiilor, relatează Time.. ”A fost o experiență emoționantă. Încă sunt copleșit. Nu știu cât timp o să dureze să-mi revin”, a spus, la rândul său, Alan.

Cei doi frați plănuiesc acum să călătorească și să se bucure împreună de pensie.  ”Este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care mi l-aș fi putut imagina vreodată”, a mai spus Alan.

SHARE