Oana Roman divorteaza de Marius Elisei: “Imi doresc ca relatia noastra ca parinti sa ramana una civilizata”

11 Dec 2019

Fiica fostului premier roman, Oana Roman, a ales impreuna cu sotul ei, o solutie, pana una alta, de compromis: vor locui separat, lasand sa se inteleaga, intr-un mesaj scris pe Facebook, ca timpul va hotari daca se vor impaca sau vor divorta. 

  • Oana Roman divorteaza de Marius Elisei: “Imi doresc ca relatia noastra ca parinti sa ramana una civilizata”

Prietena cu o multime de vedete din show-biz-ul autohton, invitata in platourile televiziunile cu emisiuni mondene, gata oricand sa mai spuna cate o picanterie din povestile de viata ale amicilor sai, Oana a reusit in mare masura sa-si tina viata privata sub cortina. Dintr-o intamplare s-a aflat, la un moment dat, ca Marius Elisei nu este avocat, asa cum se credea initial, cand nu apucase sa deschida gura in fata presei, ci un fel de om bun la toate intr-un birou de avocatura, un tanar cu posibilitati limitate din toate punctele vedere. Si-n plus, in mod cert, ginerele nu era nici pe departe in topul preferintelor Mioarei Roman, mama Oanei, cadru didactic universitar, o doamna pretentioasa, cu o cariera exceptionala, crescuta intr-o familie deosebita. 

Cert este ca Oana si-a cumparat o casa suficient de incapatoare sa o aduca si pe mama ei sa locuiasca cu ea si unde Isabela, fiica cuplului Roman-Elisei se bucura de camera ei. Si cand toate lucrurile pareau la locul lor, Oana a postat pe Facebook mesajul privind separarea, un mesaj civilizat, in care spune ca isi doreste ca fetita sa nu traiasca aceeasi poveste de viata ca ea, atunci cand Petre Roman si-a parasit complet familia pentru o cantareata cvasianonima dar mult mai tanara decat el, Silvia Chifiriuc. De curand, in casa Oanei a intrat Mioara Roman si a iesit Marius Elisei.

”Am ezitat de zeci de ori să fac această postare ! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate o fac până la urmă.

Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată.

Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boală, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide .

Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere .

Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris . Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferință și îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni , s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respectă toată viața mea ! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem.

Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme , dar relația noastră că părinți trebuie să rămână impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi , dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție.”, a scris Oana Roman. 

SHARE