Leonard Doroftei, cu ochii in lacrimi din Canada: ‘Ma cheama dorul de casa, ma apasa’

21 Sep 2019

Fostul mare pugilist, campion mondial, este in Canada, dupa ce a intampinat tot felul de probleme financiare  in Ploiesti, orasul sau natal. 

  • Leonard Doroftei, cu ochii in lacrimi din Canada: ‘Ma cheama dorul de casa, ma apasa’

"Mosul” a trebuit sa paraseasca, obligat de autoritati, spatiul in care isi desfasura activitatea, din cauza riscului seismic ridicat. Doroftei si-a gasit alt loc pentru pub-ul sau, doar ca vanzarile au scazut foarte mult. Solutia gasita a fost ca pugilistul sa serveasca la mese, indeplinind slujba de chelner.

Autoritatile din Canada au stiut sa-l pretuiasca pe romanul nostru si i-au oferit sansa de a initia si antrena amatori ai boxului. 

"Nu m-am agăţat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă. Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă 10 kilograme jos.

Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi baţi la antrenamente, îi faci să zică şi ”mulţumesc”. O să ţinem o şedinţă şi vom alege unde vom pleca. Dacă m-aş întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în braţe şi să îi spun că îl iubesc.

Vreau să fac sărbătorile acasă alături de prieteni. Mi-am închiriat un apartament aproape de sală, să stea românul liniştit. Dacă aş lua-o de la capăt, nu aş schimba nimic din ce am făcut", a spus Doroftei, la Antena Stars.

SHARE