Fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana, are o relatie serioasa cu un om de afaceri

09 Oct 2019

Diana Simion, fosta sotie a prezentatorului emisiunii matinale de la Antena 1, si-a refacut viata, fara sa se grabeasca, dupa divort. Dupa cativa ani de la acel eveniment neplacut, ea are o relatie stabila cu un barbat inteligent si cu mult bun simt, cu care se intelege perfect, spun surse care doresc sa-si pastreze animatul,.

  • Fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana, are o relatie serioasa cu un om de afaceri
  • Fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana, are o relatie serioasa cu un om de afaceri

Primul pas pe care l-a facut Diana dupa despartire a fost sa plece la Timisoara, in orasul natal, cu cei doi copii, Ianca si Tudor, unde a ridicat o casa. Cei mici s-au adaptat admirabil in Banat, iar mama lor s-a ocupat impecabil de educatia lor. Odata rezolvata problema locuintei, Diana s-a angajat si, de cateva luni, l-a cunoscut pe Radu Bita, un om de afaceri timisorean, iar lucrurile par sa fi intrat pe un fagas normal. Cei doi si-au asumat relatia, participa la evenimente si sunt vazuti des impreuna. Radu Bita are un restaurant apreciat in Timisoara.

Relatia Dianei cu Razvan Simion a incetat in vara anului 2015. Gurile rele spun ca mariajul celor doi n-ar mai fi durat mult oricum si ca Lidia Buble a aparut in viata vedetei Antena 1 exact in momentul oportun ca el sa renunte definitiv la relatie. 

SHARE