Cum, în câteva secunde de inconștientă, un tânăr a trăit zece ani din viața perfectă la care visa

24 Feb 2019

Există extrem de multe relatări ale unor persoane care au trecut prin experiențe aproape de moarte și de efectul pe care l-au produs asupra lor, multe teorii încercând să le explice, fără să ofere o soluție foarte clară. 

  • Cum, în câteva secunde de inconștientă, un tânăr a trăit zece ani din viața perfectă la care visa

Una dintre persoanele care au trecut print-o asemenea experiență, un tânăr, și-a împărtășit propria poveste pe rețeaua de socializare Reddit, unde a devenit rapid virală fiind intens comentată.

El a povestit cum, în urma unei altercații pe stradă, a fost lovit de un sportiv, iar în perioada cât a fost inconștient "a trăit” o întreagă viață, scrie Bored Panda.

În vis, tânărul a cunoscut o fată, de care s-a îndrăgostit și pe care cu greu a convins-o să-i fie iubită, dar într-un final, după doi ani de relație, s-au căsătorit și au făcut doi copii. Pe lângă o viață de familie fericită, avea o carieră de succes, fiind personaj în viața la care visase întotdeauna.  Până în momentul în care totul s-a dărâmat, transformându-se într-un coșmar.

"Într-o zi, în timp ce stăteam pe canapea, am observat că persectiva din care vedeam veioză era ciudată, era invers. Era tot 3D, dar ceva era în neregulă. Încremenisem, nu puteam să-mi iau ochii de la ea. Am stat treaz toată noaptea și m-am uitat la ea. În următoarea zi, nu m-am dus la muncă. Aveam o sezație ciudată provocată de acea veioză

Nu mai mâncam, mă mai ridicam de pe canapea doar ca să merg la toaletă. După trei zile, soția mea, îngrijorată, a adus o persoană să vorbească cu mine. Ea a fost atât de speriată de comportamentul meu încât s-a mutat din casă și a luat și copiii.

Toate astea s-au petrecut exact înainte să-mi dau seama că nimic nu e real: casa, soția, copiii. Ultimii 10 ani din viața pe care credeam că o am nu erau reali”, a relatat bărbatul.

”Am început să o aud zarvă, voci în jurul meu și pe cineva care la un moment spune: ”Mi-a căzut un dinte”, apoi am deschis ochii. Eram întins pe trotuar, înconjurat de oameni, speriați. Eram foarte confuz. Apoi, am fost dus la spital, unde mi s-au făcut mai multe teste.

Am trecut printr-o depresie oribilă timp de trei ani. Sufeream pentru că mi-am pierdut soția și copiii și încercam să accept că ei nu au existat. Mi-a fost frică că voi înnebuni și speram să-i mai văd în vise, noaptea. Lucru care nu s-a întâmplat. L-am visat doar de câteva ori pe fiul meu mai mic. Are mereu cinci ani și niciodată nu pot să aud ce zice”, a povestit bărbatul pe Reddit.

Mulți dintre utilizatorii care au citit povestea au remarcat asemănarea cu filmul ”Inception” sau cu un episod din serialul Star Trek, despre care tânărul a ținut să precizeze că nu le-a văzut niciodată.

SHARE