Emma Thompson: 'Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea'

26 Ian 2019 | scris de Cornelia Rus

Actriţa Emma Thompson a declarat pentru BBC News, că n-a avut habar despre faptul că Harvey Weinstein hărţuia sexual vedetele, în cele trei decenii de activitate”, dar a spus că aceste veşti n-o surprind. 

  • Emma Thompson: 'Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea'

Vedeta britanică, acum în vârstă de 58 de ani, spune că un comportament că al lui Weinstein este endemic pentru sistem şi că şi ea a trecut prin astfel de momente de nenumărate ori, de-a lungul timpului.

Întrebată fiind dacă mai sunt şi alţi oameni în industria filmului care s-au comportat cu vedetele ca producătorul hollywoodian, Thompson a spus:

“Bineînţeles, am cunoscut o mulţime de astfel de bărbaţi. Mi-am pierdut prima parte a tinereţii încercând să scot limbile bătrânilor regizori şi producători din gura mea. Nu cred că Weinstein este dependent de sex, aşa cum susţine. Este un animal de pradă, pur şi simplu. Este periculos şi trebuie să plătească pentru ce-a făcut”. 

Actriţa a mai adăugat: “"Ceea ce mi se pare extraordinar este că acest om se află în vârful unui aisberg . La vârful scării este un sistem de hărţuire, de abuz şi de agresiune şi de interferenţă, o stare pe care mama ar fi numit-o persecuţie. M-ar fi întrebat: Te mai persecută ăla?”.

SHARE