Doar multă dragoste! Patru căței își așteaptă stăpânul, om al străzii, internat în spital - video

14 Dec 2018

Atenția medicilor și pacienților a fost atrasă de un grup de patru căței, strânși unii în alții, așteptând la răbdători, încercând să nu deranjeze pe nimeni, la ușa de intrare a unui spital din orașul brazilian Rio du Sul, relatează cotidianul italian La Repubblica.

  • Doar multă dragoste! Patru căței își așteaptă stăpânul, om al străzii, internat în spital - video

Așa se întâmplă atunci când prietenii tăi adevărați au patru picioare și așteaptă să fii din nou sănătos, să revii lângă ei, este explică Cris Mamprim, cea care a suprins imaginea și a publicat-o pe rețelele de socializare, unde a impresionat teribil.

Nu e prima scenă de genul acesta, care dovedește atașamentul necondiționat al animalelor față de cei care le demonstrează că și oamenii pot fi buni.

”Cu atâta răutate în oameni, în jurul nostru, astăzi am dat cu ochii de această imagine, la spitalul la care lucrez. Stăpânul lor, o persoană fără adăpost fusese spitalizat, iar prietenii săi îl așteptau la ușă.

O persoană care depinde de ajutorul celorlalți pentru a învinge foamea, frigul și slăbiciunea sa în această lume, are alături, în suferință, pe cele mai apropiate suflete. Și sentimentele de dragoste, afecțiune. căldură și înțelegere sunt reciproce.  

După cum se observă din imagine cei patru căței nu fac nimic altceva decât să fixeze ușa camerei pe care intrase singura persoană care avusese grijă de ei și, după cum mi-a mărturisit stăpânul lor, chiar rupându-și de la gură pentru a-i putea hrăni.

Nu știu din ce cauză a ajuns pe străzi, nici nu vreau să-l știu sau să-l judec, dar admir, respect și iubesc faptul că este încă un suflet care la rândul lui a simțit nevoia să aibă grijă de altele, care i-au devenit prieteni cu adevărat”, a scris autoarea imaginii pe contul său de Facebook.

SHARE