Dani Otil: ‘Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând’

12 Iun 2019

Dani Otil si partenerul lui de platou, Razvan Simion, realizeaza emisiunea matinala a Antenei 1 de mai bine de zece ani. Sunt faimosi peste tot in tara si daca, in aceasta profesie, telespectatorii se cam satura si de program, si de vedete, cei doi au reusit sa-si pastreze o mare cota de popularitate, pentru ca in fiecare zi se reinventeaza.

  • Dani Otil: ‘Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând’

Sunt simpatici si simpatizati, chiar daca nu-I usor, ba e ingrozitor de greu, ca, in fiecare dimineata, indiferent de starea pe care o ai, de oboseala care se acumuleaza, de cele bune sau mai putin bune intamplate acasa, tu trebuie sa fii cu zambetul pe buze si sa-I binedispui pe telespectatori.

Dani Otil a oferit un interviu cotidianului Adevarul, in care povesteste despre viata sa personala si profesionala si spune cum reuseste sa depaseasca perioadele dificile.

“Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă.

În Reşiţa erau curse stradale şi dacă m-ai fi întrebat atunci dacă vreodată o să fac aşa ceva, eu aş fi spus nu, pentru că eu cu creierul meu de copil şi cu nevoile de atunci nu puteam suprapune un asemenea vis peste realitatea mea.

Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce. Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc. Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?”, a raspuns Dani Otil.

 

SHARE