Cum arata si cine este femeia de 49 de ani care i-a furat inima lui Gerald Butler

11 Feb 2020

O cheama Morgan Brown, este designer de interior, mama ei a fost iubita genialului actor Peter O’Toole, are aproape 49 de ani si nu (mai) este o frumusete care sa-ti taie respiratia. Arma ei de seductie este inteligenta. Pentru Morgan, actorul a parasit-o pe Madalina Ghenea. Jurnalistii de monden de pe intreg Globul au obosit scriind articole despre ea si Gerald Butler care, din 2014, se tot cearta si se impaca. Si, totusi, dupa un sir nesfarsit infidelitati pe care cu greu I le-ar purta ierta vreo femeie, Butler revine mereu la Morgan.

  • Cum arata si cine este femeia de 49 de ani care i-a furat inima lui Gerald Butler
  • Cum arata si cine este femeia de 49 de ani care i-a furat inima lui Gerald Butler
  • Cum arata si cine este femeia de 49 de ani care i-a furat inima lui Gerald Butler

Asa se face ca, la Gala Premiilor Oscar,  actorul a ales sa vina insotit de ea, o prezenta exotica si placuta. Butler ar fi spus in trecut unui prieten, la un pahar de vin, ca viata lui nu ii apartine in intregime si ca nu-I vine sa spuna “nu” cand tot felul de frumuseti il curteaza. “Nu, lasa-ma in pace, am prietena”, s-a strambat actorul, intrebandu-l pe amic daca n-ar fi caraghios sa raspunda asa avansurilor. Iar lui Morgan, pare sa-I pese foarte putin de escapadele amoroase ale iubitului sau. Se desparte de el si se impaca apoi, aratandu-I aceeasi afectiune ca la inceput de relatie.

Ea a cochetat cu modelling-ul si actoria, alegand in cele din urma sa fie designer de interior, dar este mult mai cunoscuta ca fiind eterna logodnica si marea dragoste a lui Butler decat prin actuala ei profesie.

SHARE