Cea mai ingrata viitoare mireasa din lume? Si-a anulat nunta pentru ca invitatii nu au vrut sa plateasca 1500 de dolari pentru tacam

17 Dec 2018

O viitoare mireasa, din Canada, si-a anulat nunta si s-a despartit de viitorul sot pentru ca invitatii au refuzat sa plateasca tacamul 1500 de dolari, atat cat a cerut ea, relateaza Indy100.com

  • Cea mai ingrata viitoare mireasa din lume? Si-a anulat nunta pentru ca invitatii nu au vrut sa plateasca 1500 de dolari pentru tacam

Mireasa, Susan din Canada, urma sa se casatoreasca cu dragostea vietii ei, un tanar pe care-l cunostea de cand avea 14 ani. Si-a dorit o nunta in stil Kardashian, doar ca n-avea banii necesari, astfel incat le-a trimis mesaj invitatilor ca, pentru a putea avea o ceremonie de vis, are nevoie de 1500 de dolari de la fiecare dintre ei. Asa cum era de asteptat, oamenii au dat inapoi. Intr-o postare pe Facebook, Susan da vina pe familie si prieteni pentru esec.

“Dragi prieteni, va anunt cu mare tristete in suflet anularea casatoriei mele. Imi cer scuze ca acest anunt vine cu doar patru zile inainte de ceea ce urma sa fie nunta mea.

Din pacate, logodnicul meu si cu mine ne-am certat din cauza unor probleme ireconciliabile. Am decis sa nu continuam aceasta relatie.

V-am rugat sa veniti cu bani cash pentru a veni la nunta mea. Altfel cum as fi putut avea casatoria pe care am visat-o inca de cand eram copil?

Am economisit din greu bani si mai aveam nevoie de doar 1500 de dolari de la fiecare dintre voi.

Domnisoara de onoare, care este si organizator profesionist de nunti, m-a scutit de plata a cinci mii de dolari. I-am multumit din inima si am acceptat. Familia sotului ne-a daruit inca trei mii.

Astfel incat solicitarea noastra de 1500 de dolari pentru invitati nu mi s-a parut asa de iesita din comun. Asa ca m-am gandit sa va spun direct: nu platiti, nu veniti. Era vorba de un eveniment unic, atat din punctul meu de vedere, cat si al vostru.

Doar ca, dupa ce am trimis invitatiile, am vazut ca doar opt dintre voi au raspuns pozitiv solicitarii mele.

NU mi-a venit sa cred.

Iar viitorul meu sot a zis ca nu-I asa o mare problema, ca putem face o casatorie ca in Vegas, mai ieftin. M-a dezamagit profund, nu ma asteptam ca tocmai el sa gandeasca asa”, a scris Susan.

Astfel ca domnisoara de onoare si-a retras sprijinul si la fel au procedat si parintii viitorului sot. Iar Susan s-a certat furca cu el, cand a aflat ca, pe la spate, spune despre ea ca este stupida si lacoma.

 

 

SHARE