Mai există umanitate! Un băiețel a primit răspuns la scrisoarea pe care a trimis-o în Rai tatălui său

29 Noi 2018 | scris de Ioana Tomozei

În ciuda tuturor violențelor din societatea actuală, pe care media consideră că e necesar să le vedem, pentru a ne mulțumi doar cu siguranța, fără a pretinde și demnitatea unei vieți, de undeva mai răsar întâmplări care ne demonstrează că suntem încă oameni...
 
Jase Copland, un băiețel în vârstă de şapte ani, din Scoţia, a simțit nevoia să-i scrie tatălui său, dispărut dintre cei vii în urmă cu trei ani, povestește The Sun.  

  • Mai există umanitate! Un băiețel a primit răspuns la scrisoarea pe care a trimis-o în Rai tatălui său

Pe plicul în care a pus o felicitare pentru tatăl său băiețelul, de o inocență imensă, a scris: ”Domnule poştaş, puteţi să duceţi asta în Rai pentru ziua de naştere a tatălui meu? Mulţumesc”.

Mama băiatului avea să declare câteva săptămâni mai târziu pe contul său de Facebook, după ce serviciul poștal britanic răspunsese mesajului băiețelului, că prin gestul făcut ”Royal Mail” i-a ”restituit încrederea în umanitate”.

”Am vrut să profit de oportunitate să te contactez pentru a-ţi spune că am reuşit să livrăm scrisoarea tatălui tău. A fost o provocare dificilă, în drumul către Rai fiind nevoiți să evităm stele şi alte obiecte galactice.

Oricum, te rugăm să fii sigur că scrisoarea a fost livrată. Prioritatea Royal Mail este ca fiecare client să aibă scrisorile livrate în siguranţă şi ştiu cât de important a fost pentru tine. Voi continua să fac tot ce pot pentru a duce scrisorile către Rai în siguranţă”, i-a scris micuțului Sean Milligan, asistentul manager responsabil de corespondenţă din cadrul Royal Mail. 

Mama lui Jase spune că nu poate să descrie cât de mult s-a emoţionat băiatul său după ce i-a fost confirmat faptul că tatăl său a primit felicitarea. 

”Nu trebuia să faceţi efortul ăsta, aţi fi putut pur şi simplu s-o ignoraţi, dar faptul că aţi făcut efortul acesta pentru un băieţel pe care nu l-aţi întâlnit niciodată e un lucru minunat.

Royal Mail, mi-aţi restituit încrederea în umanitate şi îţi mulţumesc, sincer, înseamnă imens pentru el. Mulţumesc şi Crăciun fericit”, a scris mama băiatului pe contul său de Facebook. 

SHARE