Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit: locuiesc separat dupa 12 ani de casatorie! 

22 Mai 2019

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina, casatoriti de 12 ani, s-au separat dupa ce in ultima perioada, se certau mereu, uneori chiar in fata fetitelor lor de 11 ani. Jurnalistii libertatea.ro au sunat-o Ioana Ginghina dupa ce ea a lasat sa se inteleaga ca nu sunt toate bune, scriind cateva randuri pe blogul ei.

  • Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit: locuiesc separat dupa 12 ani de casatorie! 

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”. 

Vecinii au declarat pentru ziarul Libertatea ca actorii au avut certuri foarte grave si ca la un moment dat chiar a fost nevoie de interventia poitiei la ei la apartament. Scandalurile dintre ei au fost atat de puternice incat i-au deranjat si pe vecini si toti stiu ca in casa se afla si fiica lor la momentul certurilor. Se pare ca intregul conflict s-a terminat cu plecarea lui Papadopol de acasa. In prezent cei doi locuiesc separat dar inca nu au divortat.

Contactata de ziarul Libertatea, Ioana Ginghina a spus: “NU-I totul roz, dar ma abtin de la comentarii”.

 

SHARE