Alain Delon si-a facut deja testamentul iar fiica lui va fi executorul testamentar: ' Ea are încrederea mea, dragostea mea'

16 Mai 2019

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, si-a facut deja testamentul şi a decizii minutioase pentru a evita disensiuni între moştenitori, asa cum s-a intamplat, spre exemplu, in cazul lui Johnny Hallyday.

  • Alain Delon si-a facut deja testamentul iar fiica lui va fi executorul testamentar: ' Ea are încrederea mea, dragostea mea'

Celebrul actor francez va primi în acest weekend un Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes. Recent a acordat un interviu revistei Gala. "Fiica mea va fi executoarea testamentară. Ea ştie asta, chiar dacă nu-i prea place să abordam acest subiect. Va fi ea şi nimeni altcineva: ea are încrederea mea, dragostea mea, ştie ceea ce vrea şi ceea ce face. La 28 de ani este bine". Actorul mai are doi fii, care au facut public in ultimii ani ca Alain Delon este un om violent si un tata care i-a terorizat in copilarie.

"Nu aş vrea ca şi copiii mei să se dezbine aşa cum se întâmplă la familia Hallyday. Pregătesc totul din timp. Totul va fi aranjat înainte de moartea mea. Dacă nu aş face asta, ar fi un război între ei, sunt sigur". 

El a prevăzut să vândă după moartea sa casa din Douchy, din Le Loiret, unde sunt îngropaţi câinii săi. Şi a explicat motivul: "Nimeni nu va avea mijloacele să o întreţină. Fiica mea ar vrea să o aibă, dar şi-a dat seama că este imposibil din punct de vedere financiar". 

Premiul care urmeaza sa-I fie acordat lui Alain Delon la sfarsitul acestei saptamani a fost contestat printr-o petitie semnata de mai multe aparatoare ale drepturilor omului din Statele Unite. In apararea actorului a sarit directorul artistic al Festivalului de la Cannes, care a spus ca lui Alain Delon I se acorda o distinctie pentru intreaga sa cariera, nu premiul Nobel pentru pace. Actorul a ripostat la randul sau: "Am impresia că autoarea petitiei caută notorietate si se foloseste de numele meu. Cine este ea? Şi de ce acum? Ce aţi vrea să spun? Publicul mă iubeste sau nu mă iubeste. Dar nimeni nu-mi poate contesta cariera!", a spus actorul pentru Le Figaro. 

Foto: Alain Delon si fiica sa, Anoucka

SHARE