Udrea, lui Ponta: 'Ciocu’ mic! M-am sacrificat ca Dorin Cocos să îți cumpere tie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi

15 Apr 2019

Într-un limbaj sprințar, chiar din Costa-Rica, Elena Udrea reacționează la atacurile lansate de Victor Ponta asupra lui Traian Băsescu, ridicând cortina de pe unele evenimente din politica românească în care actualul lider al PRO România a fost implicat și transmițându-i că nu are caracter.

  • Udrea, lui Ponta: 'Ciocu’ mic! M-am sacrificat ca Dorin Cocos să îți cumpere tie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi

"Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas! Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea ta! Dar asa cum nu i-ai fost recunoscator lui Adrian Nastase, care “te-a facut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porti si cu Traian Basescu. Stii tu, cel la care ai venit sa te ia in PDL in 2009, care te-a facut presedintele PSD si la care ma rugai tu sa iti fac lobby, ca era cat pe ce sa nu te puna prim-ministru, cu toate alegerile pe care le castigase USL cu tot! E adevarat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat si securitatea de rit nou, condusa de nas’tu, Maior", scrie Elena Udrea, pe Facebook.

Udrea îi mai spune lui Ponta că are speranța ca ”serviciile” să-l scape de pedeapsă în dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni și Rovinari, despre care mai spune că i-au rotunjit conturile.

"Asa cum tot securitatea speri tu sa te scape liber in dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni si Rovinari, care ti-au rotunjit conturile. De acord ca nu or fi fost probe, de ai fost achitat in fond. Dar nici in cazul meu nu exista nicio proba si totusi am fost condamnata. Diferenta e ca eu am fost pe lista lui Dumbrava la condamnati, tu la achitati!
victore, nu Traian Basescu vrea sa distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salveaza de puscarie", a mai scris fostul ministru.

Cea mai haioasă ironie lansată de Udrea împotriva lui Ponta este cea în care îi spune că nu ar trebui să-i fie recunoscător pentru că i-a făcut lobby, pentru că asta ar fi făcut oricum George Maior și Florian Coldea, ci "pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul&Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi".

"Si daca lui Traian Basescu nu vrei sa ii fii recunoscator pentru ce a facut pentru tine, sau pentru ca fara el Corina Cretu, careia nu am nimic sa ii reprosez profesional, nu ar fi fost niciodata comisar european, macar mie poti sa imi fii recunoscator! Nu pentru ca ti-am facut lobby, ca ar fi facut oricum Maior si Coldea pentru tine. Ci pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul&Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi.

Deci victore, eu iti zic asa, folosind vorbe cu greutate in politica romaneasca, “ciocu’ mic” cand vine vorba de mine! Ca de cand exista iCloud, nu trebuie sa fii fin de securist ca sa ai arhiva de mesaje.

P.S. Pacat ca nu vrei sa ramai europarlamentar, in situatia deloc probabila in opinia mea, in care partidul tau ar castiga macar un loc in PE. Daca tot zici ca e cursa directa Bruxelles-Costa Rica, eu spun sa te mai gandesti. Nu se stie cand o sa ai nevoie", a conchis fostul ministru al Turismului.

SHARE