Udrea: Kovesi ar trebui condamnată la minimum 6 ani de închisoare. Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?

18 Feb 2019

Elena Udrea, în continuare mamă și aproape fugară în Costa Rica, a comentat dosarul Laurei Codruţa Kovesi, comparându-l cu cel care a adus-o în situația în care se găsește - cel privind organizarea Galei Bute, considerând că dacă în cazul său a fost încălcată legea, atunci şi fosta şefă a DNA a încălcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcărie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiţă.

  • Udrea: Kovesi ar trebui condamnată la minimum 6 ani de închisoare. Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?

”Dacă eu am încălcat legea, atunci şi ea a încălcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcarie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiţă... Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?

Aş fi fost înclinată să îi iau apărarea şi să spun şi eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în ţara lui, unde milioane de români îşi doreau să îl vadă boxând şi nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România.

Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenţa lui la acea Gală de box, cunoscută ca Gala Bute. Singurul câştig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aş fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aş fi făcut-o.

Atunci de ce se miră ea şi susţinătorii ei că este acuzată că a luat mită suma de bani reprezentând contravaloarea închirierii avionului privat şi că a avut şi un câştig de imagine, pe lângă vacanţă cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce să caute?”, a scris Udrea, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Asemeni unei serii de lovituri din box, că tot a venit vorba de Gala Bute, noua intervenție a Elenei Udrea se petrece la câteva zile după ce i-a urat lui Kovesi ”Bun venit în "clubul penalilor"” și a susţinut că ea şi familia sa, dar şi alţi politicieni şi oameni de afaceri, i-au oferit fostei şefe DNA cadou bijuterii şi poşete, a căror valoare depăşea 200 de euro, pe care fosta șefă a DNA ar fi fost obligată să le declare.

SHARE