Florin Călinescu a negociat cu PMP să candideze la alegerile europarlamentare

21 Feb 2019

Ajuns la 62 de ani, după ce s-a trezit dintr-o hibernare socială destul de îndelungată, Florin Călinescu a zis ca are o vârstă la care își permite să flirteze cu politica, fără să-l mai acuze cineva că umblă cu o curvă, așa cum e definită popular a fi această îndeletnicire...

  • Florin Călinescu a negociat cu PMP să candideze la alegerile europarlamentare

În lume, și chiar cu atât mai mult în România, cu siguranță, se crede că pentru a face politică e necesar și suficient doar datul din gură, așa c era inevitabil ca românul din Florin Călinescu să nu simtă că are talent.

Florin Călinescu anunța la sfârșitul anului trecut, într-o înregistrare live pe pagina personală de Facebook, că ”se gândeşte foarte serios“ să-şi înfiinţeze propriul partid politic.

Așa că, una dintre găștile de interese care ocupă scena politică românească - PMP, partidul fondat de fostul președinte Traian Băsescu, s-a gândit să-și sporească șansele la luat ochii prostimii care votează prezentându-i pe listele pentru alegerile europarlamentare una bucată vedetă Pro TV - Florin Călinescu.

Potrivit unor surse din PMP, citate de stiripesurse.ro,negocierile au eșuat după mai multe săptămâni de discuții.

”Florin Călinescu ne-a spus în final că încă nu se consideră pregătit să intre în politică și că momentan rămâne la PRO TV să-și onoreze obligațiile de la show-ul 'Românii au talent'”, au declarat PMP-iștii pentru sursa citată. 

SHARE