Florin Călinescu: Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism

27 Feb 2019

Florin Călinescu nu a reacţionat pozitiv la neîndemânarea europarlamentarului Maria Grapini, care, în comisia de numărare a voturilor exprimate pentru alegerea procurorului șef european, a grești în defavoarea Laurei Codruța Kovesi. 

  • Florin Călinescu: Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism

Încurajat de faptul că Românii au talent nu-i ocupă prea mult din viață, Florin Călinescu a început de la o vreme să comenteze evenimentele de pe scena politică românească, cochetând chiar cu ideea de a înființa un nou partid politic sau negociind poziționarea sa pe listele PMP pentru alegerile parlamentare.

Și așa, cu aceleași ”două mânuțe” cu care a urnit Pro TV către manelizare și prost gust postează pe placul românului mare amator de grobianisme și mârlănisme. Succes garantat!

”În cazul în care Codruţa devine procuror european, în mod normal măcar sluga Tudorel ar trebui să dispară. Că Liviulică şi Tăriceanu nu cred că se gândesc la treaba asta. Încă. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record... Hai, Codruţa, că se poate...“, a scris Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Nu că Grapini e o iluministă, nici că celelalte personaje ar avea vreo influență bună asupra vieții noastre, dar nu vi se pare că ar trebui să cerem de la cei care vor să facă politică să se educe mai întâi pe ei, ca mai apoi pe alegătorii lor, să termine cu stilul asta de exprimare șantieristică? Știi, gargara ieftină avem toți, Florin Călinescu...

SHARE