Speak, amenințat de «Libelula» Ștefania că-l pocnește cu adidasul - video

27 Mai 2020 | scris de Monica Nistor

Într-o reeditare a momentelor petrecute împreună la Asia Express, Speak, Ștefania și Sorin Bontea s-au întâlnit pe platourile emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde au început filmările pentru noul sezon.

  • Speak, amenințat de «Libelula» Ștefania că-l pocnește cu adidasul - video

Evident că cei trei nu și-au pierdut simțul umorului, și s-a râs mult, în ciuda faptului că au fost adversari în finala Asia Express. 

Cei trei și-au adus aminte de momentele amuzante sau tansionate ale concursului care le-a crescut popularitatea în rândul telespectatorilor. 

Într-un clip video postat pe pagina lui Sorin Bontea, Speak a fost provocat de o întrebare a lui Bontea: ”Te lepezi de Ștefania?”. ”Mă lepăd de...”, a venit răspunsul cântărețului, așa cum s-a întâmplat și pe când erau în Asia, când cei doi au format o echipă.

Speak n-a apucat să-și termine fraza pentru că pe de-o parte a izbucnit în râs, dar și pentru că Ștefania a ripostat imediat, fără să stea pe gânduri. ”Arunc cu adidasul în tine…”, i-a spus ”Libelula” celui care în curând îi va deveni soț.

La rândul lui Bontea a fost nevoit să treacă prin ”Purgatoriu”, întrebat fiind dacă se leapădă de Răzvan Fodor. În cazul lui n-au existat repercusiuni, Fodor nefiind prin apropiere pentru o ripostă prietenească.

SHARE