Oana Zavoranu, despre rolul sau intr-un nou serial: ‘E vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită!’

24 Mai 2019

Pe vremea cand mama ei traia ultimii ani de viata, Oana Zavoranu avea doua dorinte fierbinti: sa aiba ce I se cuvine baneste din mostenirea lasata de tatal ei si sa revina in televiziune, de preferinta intr-un serial.

  • Oana Zavoranu, despre rolul sau intr-un nou serial: ‘E vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită!’

Intr-un fel sau altul, ambele dorinte I s-au implinit, averea raposatei Marioarei Zavoreanu i-a revenit Oanei si, foarte curand, va aparea si intr-un serial produs de Ruxandra Ion, “Sacrificiul”, aceeasi Ruxandra Ion care, in urma cu 15 ani a distribuit-o in “Numai iubirea”, o productie care i-a adus celebritatea tinerei Zavoranu. Evident, cum dintotdeauna a spus ca actoria este una dintre marile pasiuni ale vietii sale, Oana a acceptat propunerea fara rezerve.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea'. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente. A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!', a mărturisit Oana Zăvoranu.

Ruxandra Ion mărturisește, la rândul ei, că este extrem de încântată să lucreze din nou alături de Oana:

„Deși pauza a fost mare, Oana este într-o formă de zile mari și sperăm ca și de data aceasta să fascineze publicul român. După prima zi de filmare a dovedit nu numai că nu și-a pierdut abilitățile actoricești, ci ne-a și bucurat pe noi, echipa, cu talentul, seriozitatea și profesionalismul ei'a declarat Ruxandra Ion.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în desfăşurare.

 

 

SHARE