Mihaela Rădulescu, despre viața la “Ferma”: ”Am avut niscaiva pierderi vestimentare - mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

06 Feb 2019 | scris de Anca Koller

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV, emisiune care se situeaza, de la lansare, in topul audientelor. O “gaselnita” a producatorului in acest nou sezon a fost ca vedeta sa fie o aparitie din toate punctele de vedere, astfel ca Mihaela Radulescu a venit la filmare cu multe piese vestimentare valoroase.

  • Mihaela Rădulescu, despre viața la “Ferma”: ”Am avut niscaiva pierderi vestimentare - mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

Despre viata la Ferma, renumita prezentatoare a spus pentru perfecte.ro: ”Nici n-aș putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere și uneori nici nopți întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. 

Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr. Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare - mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lunga a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei :)) 

Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu... O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile ”.

Pentru fanii care cred că aparițiile ei sunt prea elegante pentru o emisiune care desfășoară în creierii munților, Mihaela Rădulescu vine cu explicații. 

”Hainele și încălțările prea elegante pentru locul în care ne aflăm - când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut... o apariție, chiar și în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea și abia aștept să mă vedeți în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel și ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa și concurenții... ”.

SHARE