In acest an nimeni nu poate spune daca se va putea filma un nou sezon Asia Express, din cauza pandemiei de coronavirus

23 Apr 2020

Show-ul Antenei 1, Asia Express – Drumul Comorilor – si-a gasit castigatorii. Razvan Fodor si Sorin Bontea au pornit in competitie fara a le da cineva mari sanse de a se alege cu premiul de 30 000 de euro: ambii aflati in jurul varstei de 50 de ani, fara sa aiba vreo pregatire fizica temeinica, au reusit sa-si invinga adversarii mai tineri prin vointa, istetime si determinare. Au devenit indragiti de cea mai mare parte a publicului si pentru ca nu au barfit, au incercat sa fie corecti pe tot parcursul concursului si nu le-au pus bete in roate celorlalti concurenti.

  • In acest an nimeni nu poate spune daca se va putea filma un nou sezon Asia Express, din cauza pandemiei de coronavirus

Show-ul Asia Express a fost lider de audienta pe cele mai importante categorii de public, castigand simpatia romanilor indiferent de varsta: in jur de trei milioane de romani, la nivel national, au urmarit miercuri seara finala Asia Express. Iar in minutul de aur, cu trei sferturi de ora inainte de miezul noptii, cam cinci milioane de telespectatori se uitau la Antena 1.

Simpatia pentru castigatorii show-ului a fost vizibila si pe retelele de socializare: doar pe Facebook, un singur om, chef Sorin Bontea, a fost rasplatit cu 112 000 de like-uri, atunci cand a postat mesajul ca, impreuna cu Razvan Fodor au castigat competitia.

Ramane de vazut insa, daca, in toamna, va fi posibila filmarea unui nou sezon. Show-ul ramane in carti, liderii Antena 1 iau in calcul orice varianta posibila pentru a putea incepe filmarile noii editii. Evolutia coronavirusului la nivelul fiecarui stat, dar si mondial, este imprevizibila, se poate schimba decisiv de la o zi la alta, astfel ca probabil lucrurile vor deveni mai clare candva, spre toamna. Pana una, alta, incepand de duminica, telespectatorii vor putea revedea primul sezon Asia Express.

SHARE