De ce pleacă George Buhnici, după 15 ani, de la Pro TV

23 Oct 2019 | scris de Ioana Constantinescu

Colaborarea dintre George Buhnici și Pro TV se încheie după 15 ani. Sâmbătă, 26 octombrie 2019, Buhnici va prezenta ultima ediţie a emisiunii ”iLikeIT“, care va fi prezentă în continuare în grila postului tv, cu un alt prezentator.

  • De ce pleacă George Buhnici, după 15 ani, de la Pro TV

După opt ani de la lansare, emisiunea ”iLikeIT“ va continua într-un alt format şi cu un alt prezentator, a precizat Pro TV într-un comunicat de presă, emis după ce vestea că Buhnici va pleca fusese deja anunțată.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la Pro TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Ştirile Pro TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigaţie cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde şi să facă o ştire bună pentru ora 19.00.

Câteva dintre cele mai periculoase, emoţionante şi spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici şi le voi păstra mereu în suflet.

Sunt însă şi mai recunoscător pentru şansa de a crea un show de tehnologie şi internet care a fost prima opţiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine“, a declarat George Buhnici.

Momentan nu se ştie dacă Buhnici va rămâne să activeze în televiziune. În prezent, el deţine cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar şi hub pentru creatorii de conţinut. Anul acesta, el a lansat şi site-ul de home design casebune.ro. Jurnalistul scrie şi pe blogul personal, buhnici.ro.

SHARE