Cruduta, desfigurata, dupa ce a fost batuta de iubitul ei

09 Feb 2020

Later edit: Potrivit Cancan.ro, medicii i-au spus că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Se pare că ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

  • Cruduta, desfigurata, dupa ce a fost batuta de iubitul ei

Daniela Crudu, cunoscuta de marele public dupa ce a fost “asistenta” in tot felul de emisiuni mondene, a sunat la 112 duminica, la 5,30, pentru a reclama ca iubitul o bate. Politistii au deschis dosar pentru lovire, iar Daniela, desfigurata, a fost dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri, informeaza Mediafax.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

In ultima vreme, Crudu s-a supus mai multor operatii estetice, la fata, dar si la corp, devenind de nerecunoscut. Ea insasi spunea ca abia asteapta sa apara vreo procedura chirurgicala estetica noua, pentru a o testa.

SHARE